puya-profil

Puya (Dragos Gardescu) activeaza pe scena hip-hop din anul 1995. Primul album lansat a fost alaturi de La Familia in 1997, intitulat “Baieti de cartier”. A urmat albumul “Foame de bani” in 2005, pe care Puya il lanseaza sub numele de Sisu & Puya. Melodia a devenit imediat un hit si a ajuns sa faca parte din cultura societatii romanesti, fiind ascultata si astazi.

Primul album solo al artistului, “Muzica de tolaneala si depravare”, a avut un mare succes. “Viata noua”, primul single de pe album, ajunge in top 100, pe pozitia 54, fara a avea nici o difuzare pe radiourile mainstream.

Albumele “Romanisme 1” si “Romanisme 2” (2009-2010) marcheaza o schimbare in cariera artistului. Colaborarile cu Kamelia, George Hora , Alex Velea sau Connect-R, au asigurat succesul pieselor si au crescut popularitatea artistului.

De la ultimul album iesit pe piata, Puya a mai lansat single-uri in colaborare cu alti artisti, printre care “Nimic nu e nou”, “Altcineva” si “O Lume Doar A Lor”.

Puya este unul dintre cei mai apreciati artisti hip-hop din Romania. Succesul lui pe piata muzicala romaneasca s-a datorat metodei sale de a imbina cu succes stilul comercial cu textele sociale.

Lasa-te incantat de talentul artistului si versurile ce prezinta realitatea romaneasca. Rezerva-l pe Puya pentru petrecerea ta: petreceri organizate de primarii sau cluburi, aniversari, balul bobocilor, zilele orasului, banchet, sarbatori, nunta etc. Verifica pretul cerut de solist in lista de tarife artisti, solicita o oferta de eveniment si apeleaza la impresarul lui Puya pentru a afla toate detaliile cu privire la prezenta acestuia la petrecerea ta.

Vreau sa contactez un artist