PSIHEDELIA AJUNGE LA LONDRA!

Un show de culoare, trăiri, muzică, povești și momente teatrale. Concertele Deliei au devenit experiențe artistice în sine, care se desfășoară după concepte gândite de artistă și îmbrăcate în scenarii spectaculoase de o întreagă armată de oameni. De la peste 400 de costume, la decoruri care se schimbă în timp real și care-l poartă pe spectator în lumi fantastice, de la sute de oameni care intră pe scenă, balerini, artiști invitați sau figurație, până la acrobații pe care însăși Delia le pune în practică, totul este o trăire. După ce anul trecut a reușit performanța de a fi primul artist român cu sold out la doar o lună de la anunțul show-ului, ”Delia’s Winter Wonderland“, anul acesta artista a depășit toate așteptările cu ”PsiheDelia”, show care s-a desfășurat trei zile la rând cu sala arhiplină. După București, ”PsiheDelia” a plecat în turneu prin alte orașe, precum Alba-Iulia, Cluj, Slatina, Chișinău, urmând ca în noiembrie să ajungă la Londra: concertul va avea loc pe 19 noiembrie la Indigo at O2 Arena.

Delia Matache Sala Palatului Psihedelia

O adevărată desfășurare de forte, concertele Deliei sunt minuțios pregătite pe parcursul mai multor luni, cu zeci de ore de repetiții și sute de oameni implicați. „Delia este adevăratul regizor al show-urilor ei”, mărturisește Adrian Tapciuc, cel care semnează regia acestor spectacole, „iar rolul meu este să o temperez. Adică să selectez dintre toate ideile minunate pe care le are pe cele care sunt și implementabile, dacă vreți”, spune zâmbind acesta. Pentru ”Delia’s Winter Wonderland“, de exemplu, întreaga echipă a intrat pentru prima oară în sala de la TNB cu o seară înainte de show, la 12 noaptea, spectacolul urmând să aibă loc seara la 19.00. „Vă dați seama că este o provocare pentru toată echipa, tehnică și artistică”, mai spune Adrian Tapciuc.

Delia-concert-psihedelia-sala-palatului-emotie

 

Concertele Deliei în cifre:

 • Pentru PsiheDelia, stilista show-ului, Hilke Muslim, a pregătit într-o săptămână nu mai puțin de 400 de costume, atât pentru Delia, cât și pentru balet, invitați, figurație.
 • Echipa care a muncit pentru PsiheDelia numără peste 300 de persoane
 • În cadrul show-urilor Deliei s-a folosit prima și singura proiecție pe o rochie supradimensionată din România.
 • La finalul show-ului PsiheDelia, artista s-a aruncat în gol de la 10 metri, într-o cascadorie minuțios pregătită.
 • Pentru momentul Genezei din PsiheDelia s-a realizat o podea vie de trupuri umane, formată din 50 de persoane

show-incendiar-concert-psihedelia-delia-matache-sala-palatului

 • Tot pentru PsiheDelia, artista a pregătit împreună cu iluzionistul Johannes un moment de levitație.
 • ”Delia’s Winter Wonderland“ este cea mai scumpă producție de acest gen din România.
 • Show-ul ”Delia’s Winter Wonderland“ a fost pregătit în 8 luni.
 • Tot în cadrul spectacolului ”Delia’s Winter Wonderland“, artista a lucrat cu un band simfonic format din 40 de oameni coordonați de George Natsis, cel care a și reorchestrat piesele Deliei pentru acest show.
 • Peste 150 de oameni au muncit la pregătirea show-ului ”Delia’s Winter Wonderland“
 • Momentul ”Hallelujah” din cadrul spectacolului ”Delia’s Winter Wonderland“ a adus pe scenă un cor de 20 de oameni, corul Winter Voices.
 • Artista a cântat pentru prima oară colinde într-un spectacol la ”Delia’s Winter Wonderland“.
 • Studiile muzicale ale artistei sunt valorificate la maximum, astfel că în show-urile sale Delia cântă la flaut, la pian sau este acompaniată de o orchestră.

Johannes-psihedelia-magician-levitatie

După succesul pe care l-a avut cu concertele de la Teatrul Național și Sala Palatului, Delia vine la Londra în noiembrie cu un nou show concept PsiheDelia.

Preluat de pe FabricadePR.ro

Vreau sa contactez un artist