DYNAMITE-REMIX

NICKY BLITZ a lansat videoclipul piesei „DYNAMITE” (VICE & DJ SPIDER REMIX)

Artistul și compozitorul Nicky Blitz de la Partner Group/Atlantic Records a lansat în colaborare cu producătorii VICE & DJ Spider din Los Angeles videoclipul oficial realizat special pentru remix-ul piesei Dynamite, considerat deja de platforma „Pop On and On” ca fiind  „una dintre cele mai explozive piese dance-house ale anului”.

 

Dynamite Remix

 

Nicky Blitz a lansat piesa „Dynamite”, care a fost folosită în promo-urile postului NBC pentru emisiunea „The Voice”. Cu un beat puternic și partea vocală susținută de inflexiuni baritonale și sunete electrizante, Blitz a creat un sound inspirat din stilul surf punk al anilor ’60.  Acesta ar putea fi exact muzica ambientală dintr-un bar cu lumină difuză, în care s-ar întâlni constant Nick Cave, The B-52 și ceva personaje pitorești din filmele lui Tarantino.

 

Dynamite variant originală

Pe numele său Nick Scapa, Nicky Blitz este și compozitor și producător. El a crescut în San Fernando Valley, LA și încă din adolescență s-a „jucat” cu beat-urile, dorindu-și ca într-o zi să colaboreze cu 50 Cent și cu The Neptunes. După ce producătorul Aqua, colaborator al lui Jay Z, l-a sfătuit să cumpere o instalație MPC drum, Blitz a început să compună pentru diverși artiști foarte cunoscuți, ca Miley Cyrus („Liberty Walk”) și Icona Pop („Light Me Up”). Împreună cu echipa sa, el a fondat casa de producție „10K Islands” a cărei activitate a fost caracterizată de New York Times ca „o combinație între Brill Building și Sub Pop”, din punct de vedere al stilului.

Anul 2017 a reprezentat un nou început pentru Blitz, odată cu lansarea piese „Dynamite”, care a devenit hit.

Vreau sa contactez un artist