5gang-24-7

De 1 iunie, 5GANG susține cel mai mare concert de până acum: 24/7

5GANG este cu siguranță un fenomen, care reușește să surprindă de la proiect la proiect. Toate piesele lansate de tinerii cool care au devenit vocea unei generații au ocupat prima poziție în YouTube Trending și au intrat rapid în topurile locale ale magazinelor digitale. După ce la finalul anului trecut au făcut parte din Turneul Vloggerilor, un eveniment care i-a purtat în cele mai mari orașe ale țării, anul acesta de 1 iunie 5GANG va susține cel mai mare concert de până acum: 24/7. Sâmbăta, 1 iunie 2019, 5GANG va concerta la Arenele Romane din București și vor aduce pe scenă mult hype, energie, muzică trap și mult „SOS”.

„Acesta e probabil cel mai mare lucru la care lucrăm și sunt super fericit și mândru să îl anunț în sfârșit. De Ziua Copilului ne vedem la Arenele Romane să spargem boxele. O să fie multă energie, mult hype, mult SOS. Sunteti pregătiți?”, a anuțat Selly pe rețelele sale sociale.

Evenimentul va marca cea mai mare întâlnire a adolescenților cu trupa lor preferată și hiturile acesteia, alături de momente unice, pregătite special pentru comunitatea de fani. Biletele pentru concertul 5GANG au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate aici: http://bilete.5gang.ro/

Cu aproape 2 milioane de subscriberi pe propriul canal de YouTube, Selly este cel mai urmarit vlogger din România. Alături de Diana Condurache, Gami, Pain și Exploit, acesta a lansat proiectul 5GANG. În doar un an de existență, cei cinci au reușit să devină unul dintre cele mai de succes branduri ce hrănesc apetitul comunității YouTube din România, prin versuri în care adolescenții se pot identifica foarte ușor și o energie aparte atât a muzicii, cât și a vlogurilor.

La finalul anului trecut, 5GANG au scos piesa „SOS”, un real succes încă de la lansare. În mai puțin de 24 de ore de la lansare, piesa a acumulat 1 milion de vizualizări în timp real. Mai mult decât atât, piesa se laudă și cu o premieră: a fost imediat #1 în Trending YouTube, în vreme ce teaser-ul ei, lansat cu două zile înaine, a fost #2 în top trending. Piesa are în prezent peste 12 milioane de vizualizări.

5GANG – SOS

https://www.youtube.com/watch?v=Brdva8bRNDg

Concertul 5GANG de la Arenele Romane, din 1 iunie, este un eveniment Global Events și Global Talent United, în parteneriat cu BestMusic și iabilet.ro.

Vreau sa contactez un artist