trupa-friends

Trupa Friends lanseaza piesa “Melodia Mea”, un colind vesel

Trupa Friends, formata din Laura Gherescu (voce), Ciprian Teodorescu (voce), Costin Bodea (clape), Alin Farcas (chitara), Laszlo Kemenes (bass) si Misu Stana (tobe) este recunoscuta pentru energia pe care o aduc impreuna cu ei la fiecare eveniment. Voia buna nu lipseste nici din piesa lansara astazi de trupa, “Melodia Mea”, un colind jovial de Craciun realizat impreuna cu copiii de la Ella Musica.

Friends – Melodia Mea

Muzica si versurile apartin Dianei Moraru, iar productia apartine lui Costin Bodea, care este responsabil si pentru hiturile multor artisti consacrati din Romania, cum ar fi Irina Rimes, INNA, The Motans, Andra, Feli si Smiley. Piesa transmite atmosfera molipsitoare a Craciunului si aduce o linie melodica moderna colindelor clasice. Cu un sunet memorabil, “Melodia Mea” este un cantec atat sensibil, cat si ritmat ce caracterizeaza perfect Trupa “Friends”.

Solistii trupei, Laura Gherescu si Ciprian Teodorescu, sau Teo, dupa cum ii spun colegii de trupa, au devenit cunoscuti publicului in urma participarii la emisiunea ‘Vocea Romaniei’. Ciprian Teodorescu este unul dintre concurentii care au atras cele mai multe complimente la “Vocea Romaniei” unde Pavel Bartos a inventat un cuvant pentru a il descrie: “loredanabil”, iar Laura Gherescu este roscata ce a reusit sa intoarca scaunele lui Moga si Smiley, ca mai apoi sa aleaga sa participe in echipa lui Smiley.

“Melodia mea” este o piesa care a pornit in joaca, intr-un team building al trupei organizat in apropiere de Pitesti. Cum in casa in care stateam exista un pian, Costin Bodea, producatorul acestei melodii, ne-a invitat sa ne prostim pe rand pe instrumentalul facut de el. “Melodia mea” este un cantec de Craciun pe care de-abia asteptam sa il ascultati! In studio ne-au ajutat si copiii de la Ella Musica, Violeta Marin, Maia Vâlceanu, Maya Mincu, Vladimir Paraschiv si Eva Crângasu, carora le multumim pe aceasta cale.” declara Laura.

Vreau sa contactez un artist