Lucia (Lucia-Maria Popescu) a devenit cunoscuta in anul 2011, printr-o interpretare originala a melodiei “Silence”. Tanara spera sa fie observata de trupa ei locala favorita, “The MOOoD”, dar melodia a avut un succes imens pe YouTube, la nivel national, inregistrand in jur de 6 500 000 de vizualizari.

In iunie 2012, Lucia a fost descoperita de CEO-ul Global Music Management si si-a inceput cariera muzicala. In august 2012, artista a sustinut primul ei concert in cadrul celei de-a doua editii a festivalului Summer Well. Tot in august a fost lansat cel de-al doilea single al Luciei, “Me Over You”.

Stilul interpretativ al Luciei a fost comparat cu cel unor cantarete precum Adele sau Regina Spektor. Albumul ei de debut “Silence” a fost lansat pe 6 noiembrie 2015.
Pentru a vedea prestatia live a cantaretei, poti, cu mare usurinta, sa accesezi sectiunea Preturi artisti pentru a vedea tarifele Luciei pentru evenimente si sa soliciti o oferta de eveniment pentru: baluri, concerte, evenimente corporate, zilele orasului, alegeri electorale, lansari de magazin, petreceri private etc. De asemenea, poti apela numarul de telefon alocat Luciei si impresarul acesteia iti va da toate detaliile cu privire la rezervare.

Vreau sa contactez un artist